Accountmanager

 1. Home
 2. Accountmanager

Accountmanager

Wil jij werken met de grote multinationals in een toffe job waarin je écht met techniek bezig kunt zijn én je eigen creativiteit kwijt kunt? Lees dan snel verder!

Kantoor: Home Office | Regio: Zuidwest-Nederland

40 uur per week

Wat is jouw opdracht?

Rodax ontwikkelt, produceert en installeert high end temperatuur sensoren en assemblages voor alles wat industriële temperatuurmetingen aangaat.

Het is de ambitie van Rodax om het klantenbestand in Nederland verder te laten groeien. De focus ligt primair in de regio’s Botlek-Europoort-Maasvlakte & Zeeland. De grootste kansen liggen bij de uitbreiding van eindklanten binnen de (fijn)chemie. Daarnaast zijn er mooie kansen om de ‘share of wallet’ bij de bestaande relaties binnen de (olie)raffinage en heavy procesindustrie uit te diepen en te vergroten. Het is dan ook jouw opdracht om hier effectief mee aan de slag te gaan.

Wat heb je na 1 jaar bereikt? Door jouw bescheidenheid en warme persoonlijkheid ben je geaccepteerd door de bestaande relaties van Rodax in Zuidwest-Nederland. Je hebt prospecten in de (fijn)chemie geïdentificeerd, veel klanten bezocht, nieuwe contacten gesloten en de DMU’s in kaart gebracht. Vanuit jouw entrepeneurship zorg jij er voor dat Rodax top of mind staat bij ieder industrieel temperatuur vraagstuk!

Wat krijg je er voor terug?

 • Volledig Nederlandse arbeidsovereenkomst, waaronder naast het maandelijkse periode salaris en 8% vakantiegeld (in mei uitbetaald) een pensioenregeling via Zwitserleven (2/3 betaald door werkgever), 27 vakantiedagen, lease auto incl. tankpas voor Nederland, thuiswerkplek vergoeding €15,- netto/maand, internet vergoeding max. €30,- netto/maand , mobiele telefoon en laptop zonder eigen bijdrage
 • De sfeer van een écht, trots familiebedrijf. Onderdeel van de Eight Lakes Group. Met regelmaat wordt er een BBQ georganiseerd of een hapje eten met het sales team
 • Een dynamische, uitdagende job (100% buitendienst), waarin je écht met techniek bezig kunt zijn en je creativiteit volledig in kwijt kunt!
 • Werken binnen een snelgroeiende organisatie binnen een Internationaal speelveld.
 • Korte lijnen, direct schakelen en zeer laagdrempelig
 • Kleine, hechte en enthousiaste groep van collega’s met passie voor de organisatie en techniek
 • Je krijgt veel ruimte en vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en tot een succes te maken!

Hoe ga je het aanpakken?

Je start met een onboarding waarbij training on the job centraal staat. Je leert de producten, de organisatie en (bestaande) klanten, zoals Shell, Esso en BASF, kennen. Voordat je (samen) op pad gaat, verdiep je je in jouw regio en de markten waarop jij actief gaat zijn.

Als geen ander weet jij hoe belangrijk relatiebeheer is. Sterke partnerships zijn key! Vanuit jouw ervaring weet jij de behoeften van jouw klanten perfect te doorgronden, waardoor je tot een passende oplossing komt. Jouw betrokkenheid en drive om het maximale voor jouw klant te bereiken is het startpunt voor succes!

Maar ook het uitbreiden van jouw klantportfolio geeft je energie. Je volgt ontwikkelingen in de markt op de voet en pakt interessante kansen direct op. Waar mogelijk creëer jij zelfs je eigen kansen.

Vanuit jouw rol werk je veel samen met je collega Engineers, zodat de klant snel geholpen kan worden en nooit met lege handen komt te staan!

Waar ga je dit doen?

Binnen de gehele industriële markt loopt de ‘in-house’ kennis van temperatuur-meten sterk terug. Al 40 jaar is Rodax een begrip en heeft zij binnen de sectoren (fijn)chemie, (olie)raffinage en heavy procesindustrie een zeer sterke reputatie opgebouwd.

Rodax streeft ernaar om voor haar klanten ‘custom build’ oplossingen te bieden voor de meest uiteenlopende en ook complexe applicaties.

Klanten van Rodax zijn voornamelijk multinationals welke wereldwijd opereren, zoals Shell, Esso, Bayer, BASF en BP. In nauwe samenwerking met haar wereldwijd aanwezige klanten heeft Rodax zeer betrouwbare oplossingen gecreëerd voor algemene en specifieke toepassingen, zoals zeer trillingsbestendige sensoren, thermokoppels voor ovens en ketels, multipoint-reactortemperatuurassemblages. Rodax biedt ook professionele supervisie en installatiediensten op locatie voor kritische metingen tijdens turnarounds.

Werkgebied

Jouw focus ligt primair in de regio’s Botlek-Europoort-Maasvlakte & Zeeland.

Wat breng je daarvoor mee?

 • Je bent sales gedreven en ondernemend
 • Je hebt een hands on instelling, bent creatief en flexibel
 • Een aantal jaren sales ervaring, bij voorkeur met een vergelijkbaar product
 • HBO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding richting elektromechanica/commerciële bedrijfskunde
 • Affiniteit en/of ervaring met meet- en regeltechniek is een pré

Heb je interesse?

  • Referentienummer: RDX221
  • Specialisme: Sales
  • Standplaats / rayon: Kantoor: Home Office | Regio: Zuidwest-Nederland

Reageer dan snel!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roy (r.vaneijk@velde.nl) of Yenthl (y.school@velde.nl) via 088-6070100.

Roy van Eijk

Senior Consultant

+31 6 30160859
+31 88 60700116

Yenthl School

Project Consultant & Social Media

+31 6 13202212
+31 88 60700100

All Rodax Vacancies

All Rodax Events